Εταιρικό Προφίλ

Το Getaline.gr είναι πρωτοπόρος εταιρία στον χώρο του Internet. Δημιουργήθηκε από ανθρώπους της αγοράς με πολυετή πείρα στον χώρο και μετρά περισσότερα από δύο χρόνια διαδικτυακής παρουσίας. Προτεραιότητα της εταιρίας είναι να προσφέρει αξιοπιστία, ασφάλεια και ευκολία κατά την περιήγηση των επισκεπτών της ιστοσελίδας μας.

Διαθέτει αποκλειστικά όλα τα προϊόντα Cyta, την ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία του κλάδου, τα οπαία καλύπτουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών συνδρομητών κάθε ηλικίας. Οι επισκέπτες μπορούν να βρίσκουν συγκριτικούς πίνακες και πληροφορίες για όλα τα οικονομικά προγράμματα της Cyta και τους μοναδικούς συνδυασμούς των υπηρεσιών Cyta in One.

Επιπλέον ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας έχει δημιουργηθεί με σκοπό ο επισκέπτης να μπορεί να πραγματοποιήσει online αίτηση για το πρόγραμμα Cyta που επιθυμεί μέσα από μία πολύ απλή και κατανοητή διαδικασία.

Η εταιρία μας έχει πλέον καταξιωθεί ως το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα Cyta, εξυπηρετώντας περισσότερες από 1500 αιτήσεις πελατών κάθε μήνα!

Τέλος, αποκλειστικά από το Getaline.gr, ο κάθε πελάτης εξυπηρετείτε προσωπικά από το εξειδικευμένο προσωπικό εξυπηρέτησης πελατών. Θα μπορεί να έχει συνεχή επικοινωνία με προσωπικό σύμβουλο εξυπηρέτησης και να παρακολουθούν μαζί την πορεία εξέλιξη της αίτησης.

Όραμα

Το όραμά μας είναι να παρέχουμε στον επισκέπτη μας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Έτσι, του δίνουμε την δυνατότητα απλά, γρήγορα και αξιόπιστα να συγκρίνει τις προσφορές Cyta ώστε να επιλέξει το πρόγραμμα που καλύπτει τις ανάγκες του. Παράλληλα, μέσω της συνεχούς προσπάθειας για βελτίωση και αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, εξελισσόμαστε διαρκώς έτσι ώστε να ανταμείψουμε ακόμα και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

 

Προϊόντα

Στο Getaline.gr μπορεί κανείς να βρει όλα τα προγράμματα Σταθερής Τηλεφωνίας, Internet, Κινητής και Τηλεόρασης της Cyta. Επιπλέον, έχει την δυνατότητα να επιλέξει από μοναδικές επιλογές προγραμμάτων και συνδυασμών του Getaline και να πραγματοποιήσει την αίτησή online. Στην ιστοσελίδα μας ο επισκέπτης θα βρει πρώτος τους πιο οικονομικούς συνδυασμών υπηρεσιών Cyta in One.

Tο Getaline.gr ξεχωρίζει στον χώρο σαν την μοναδική διαδικτυακή πλατφόρμα που παρέχει όλα τα προγράμματα Cyta με την πιο απλή διαδικασία online αίτησης!