• Δώρo η Ενεργοποίηση!
 • Απεριόριστο Internet έως 24/1Mbps
 • Απεριόριστες κλήσεις σε Σταθερά & Κινητά Cyta
 • Δωρεάν 200' προς Σταθερά και Κινητά Ελλάδος από την Νέα Cyta Καρτοκινητή
 • Δώρο το Cyta 4U App
 • Δωρεάν ασύρματος εξοπλισμός (Wi-Fi router)
 • Δωρεάν αναγνώριση, απόκρυψη, φραγή, προώθηση, αναμονή-κράτηση κλήσεων
 • Δώρο ένας φορητός φορτιστής Power Bank για το κινητό ή τα αξεσουάρ σου!
Σειρά: 
97
Δωρεάν Modem/Router: 
1
17,00€ /μήνα ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ

Συνδύασε με VDSL & Χρόνους Ομιλίας

Πρόγραμμα Χρόνου ΟμιλίαςΈξτρα κόστοςΣημείωση
Απεριόριστα Σταθερά Ελλάδος5,00€
300' προς Κινητά Ελλάδος5,00€
800' προς Κινητά Ελλάδος8,00€
300' προς Σταθερά Διεθνών Προορισμών5,00€
Απεριόριστα Σταθερά Διεθνών Προορισμών8,00€
Απεριόριστα Σταθερά Cyta προς Cyta Κύπρου7,00€
VDSLΈξτρα κόστοςΣημείωση
VDSL έως 50 Mbps9,00€
/μήνα Συνολικό Πάγιο μαζί με τις
Συνδυαστικές Υπηρεσίες
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ
Σημείωση: 

Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν τον Φ.Π.Α. 24%, δεν περιλαμβάνεται το τέλος Σταθερής Τηλεφωνίας 5% και προϋποθέτουν ηλεκτρονικό λογαριασμό. Ισχύει 24μηνη δέσμευση συμβολαίου. Η δωρεάν ενεργοποίηση αφορά υφιστάμενη τηλεφωνική σύνδεση, για νέα τηλεφωνική σύνδεση ισχύει 50% έκπτωση και το τέλος διαμορφώνεται στα 32,77€.

 • Συχνές Ερωτήσεις
 • Πακέτα Τηλεόρασης
 • Υπηρεσίες Τηλεφωνίας & Internet
 • Τιμοκατάλογος
Έχω αριθμό/γραμμή και θέλω να αλλάξω πάροχο, πόσο καιρό θα μείνω χωρίς τηλέφωνο;

Η γραμμή σας θα μείνει "νεκρή" μόνο για λίγες ώρες και αυτό την ημέρα που θα πραγματοποιηθεί η ενεργοποίηση. Η διαδικασία συνολικά χρειάζεται 2-3 εβδομάδες για να ολοκληρωθεί και η ημερομηνία ενεργοποίησης θα σας κοινοποιηθεί λίγες μέρες μετά την υποβολή της αίτησής σας. Mέχρι την ημερομηνία ενεργοποίησης η γραμμή σας θα συνεχίζει να λειτουργεί στην εταιρία που σας εξυπηρετεί και σήμερα. Σε κάθε περίπτωση ο προσωπικός σας σύμβουλος εξυπηρέτησης του Getaline.gr θα σας κρατάει ενήμερους για την πορεία της αίτησής σας.

Έκανα online αίτηση σε ένα από τα προγράμματα σας, μετά τι γίνεται;

Μόλις παραλάβουμε την αίτηση σας ένας εκπρόσωπος πωλήσεων από το Getaline.gr θα σας καλέσει στα τηλέφωνα επικοινωνίας που μας δώσατε και τις ώρες που επιθυμείτε, ώστε να επιβεβαιώσουμε τα στοιχεία σας και να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για την διαδικασία. Το Getaline.gr σας παρέχει εξειδικευμένο σύμβουλο εξυπηρέτησης και μπορείτε να παρακολουθείτε μαζί όλη την πορεία εξέλιξης του αιτήματος σας και να σας εξυπηρετεί προσωπικά για οποιαδήποτε απορία ή θέμα θα μπορούσε να προκύψει.

Πως θα σας στείλω τα δικαιολογητικά μου;

Τα απαραίτητα έγγραφα που απαιτούνται για να ολοκληρωθεί η διαδικασία της αίτησης μπορούμε να τα συλλέξουμε είτε δωρεάν, για εσάς, με την ACS Courier, ή διαφορετικά μπορείτε να μας τα στείλετε μέσω φαξ ή email. Σε κάθε περίπτωση θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά με την διαδικασία κατά την τηλεφωνική μας επικοινωνία.

Είμαι συνδρομητής Cyta και με ενδιαφέρει η προσφορά, τι κάνω;

Οι προσφορές στο Getaline.gr ισχύουν για νέους πελάτες και νέες αιτήσεις σύνδεσης. Για να πληροφορηθείτε τις ισχύουσες προσφορές σχετικά με την υπηρεσία σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το 13877 δωρεάν σταθερό Cyta ή στο 215 50 13877 από σταθερό και κινητό με κανονική χρέωση.

Πακέτα Κανάλια Τιμή
Βασικό Πακέτο Ψηφιακά κανάλια Digea
Ντοκιμαντέρ: National Geographic, National Geographic Wild, History Channel, Travel Channel
Παιδικά: Baby TV, Disney Channel, Disney XD, Disney Junior
Γενικού Ενδιαφέροντος: World Fashion, Food Network, Κρήτη TV, Astra TV, Blue Sky, Center TV
Ειδησεογραφικά: Euronews, Bloomberg, RT, France24, Sky News
Αθλητικά: Cytavision Sports
Σειρές/Ψυχαγωγία: FOX, FOX Life
Ενηλίκων: Blue Hustler
6,00€
Πρόσθετο Πακέτο Ενηλίκων Dorcel, Hustler HD, Private 9,00€

 

Τα ψηφιακά κανάλια είναι διαθέσιμα μόνο στις περιοχές όπου υπάρχει κάλυψη από την μετάδοση της Digea καθώς ο αποκωδικοποιητής της υπηρεσίας Τηλεόρασης είναι υβριδικός, εμπεριέχει δηλαδή ψηφιακό δέκτη για τα επίγεια ελεύθερα κανάλια και IP αποκωδικοποιητή για τα συνδρομητικά κανάλια.

Το κανάλι Blue Hustler του βασικού πακέτου θα εκπέμπει 00:30-05:30. Τα κανάλια του πακέτου ενηλίκων έχουν 24ωρη ροή.

Το πρόγραμμα του εκάστοτε καναλιού εμφανίζεται στην οθόνη της τηλεόρασης από το μενού της υπηρεσίας.

Το Πακέτο Ενηλίκων προυποθέτει επιλογή του Βασικού Πακέτου Υπηρεσίας Τηλεόρασης.

Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24% και δεν περιλαμβάνεται Τέλος Συνδρομητικής Τηλεόρασης 10%.

 

Περιγραφή Καναλιών Βασικού Πακέτου

Ντοκιμαντέρ
Το κανάλι National Geographic Channel προσκαλεί τους θεατές να “ζήσουν περίεργοι” (live curious) μέσα από το ευφυές, πρωτοποριακό πρόγραμμά του που εξερευνά τι ξέρουμε, πώς βλέπουμε τον κόσμο, και τι μας ωθεί μπροστά. Η επιχειρησιακή αυτή μονάδα είναι συνεργασία μεταξύ του National Geographic Television (NGT) και του FOX Entertainment Group, και το NG συνεισφέρει στους στόχους του National Geographic Society που είναι αφιερωμένο στην εξερεύνηση, τη διατήρηση και την επιμόρφωση. Το Νational Geographic Channel είναι διαθέσιμο σε περισσότερα από 315 εκατομμύρια σπίτια, σε 34 γλώσσες και 166 χώρες.*
nat geo wild Το National Geographic Wild σας φέρνει πιο κοντά από ποτέ στην άγρια φύση! Τα πιο περίεργα φυτά, τα πιο επιθετικά ζώα και τα πιο συναρπαστικά τοπία έρχονται στην οθόνη σας μέσα από το φακό του, με την υπογραφή του National Geographic.*
history channel Το History Channel κάνει την ιστορία πιο προσιτή και διασκεδαστική με μία φρέσκια ματιά σε όλα όσα μας κάνουν αυτό που είμαστε. Με ενδιαφέρουσες ιστορίες, οι οποίες παρουσιάζονται από νέα οπτική και με ζωηρές ανακατασκευές, το υψηλής ποιότητας πρόγραμμα του καναλιού ζωντανεύει τα ιστορικά γεγονότα, φέρνοντας τον τηλεθεατή μέσα στη δράση και προκαλώντας την αντίληψή του για την ίδια την ιστορία. Η ιστορία θα σας διασκεδάσει και θα σας μεταφέρει σε μια νέα πραγματικότητα.*

 

Παιδικά
Το Baby TV είναι ένα πρωτοποριακό 24άωρο κανάλι χωρίς διαφημίσεις που απευθύνεται σε βρέφη και παιδιά ηλικίας κάτω των τριών χρονών. Σχεδιάστηκε για την ανάπτυξη και την εκμάθηση του βρέφους/παιδιού και ενθαρρύνει την αλληλεπίδραση γονέων και μωρών. Η παραγωγή του γίνεται σε συνεργασία με παιδοψυχολόγους και ειδικούς σε θέματα ανάπτυξης.*
Το Disney Channel απευθύνεται σε παιδιά διαφόρων ηλικιών και στις οικογένειές τους, προσφέροντας μία πλειάδα προγραμμάτων, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν η δημοφιλής σειρά "Οι Μάγοι του Γουέβερλι", τα πετυχημένα κινούμενα σχέδια "Ο Φινέας και ο Φερμπ" και τα πολύ γνωστά "High School Musical", "Cheetah Girls" και τα δύο "Camp Rock". Όλο το πρόγραμμα του DC στηρίζεται στις βασικές αρχές της μητρικής εταιρίας που είναι η ανατροφή των παιδιών με αξίες και ιδανικά. Ακόμα στο να τα βοηθήσει να διαχειριστούν τις προκλήσεις του μεγαλώματος και να τα ενθαρρύνει ώστε να πιστέψουν στον εαυτό τους, να ακολουθήσουν τα όνειρά τους και να εκτιμήσουν την οικογένεια και τους φίλους.**
disney junior Το Disney Junior είναι ένα αμερικάνικο παιδικό κανάλι που στοχεύει κυρίως σε παιδιά από 3 έως 9 χρονών, το πρόγραμμά του περιλαμβάνει τηλεοπτικές σειρές όπως το Mickey Mouse Club House, ο Μαστοράκος και Αυτοκίνητα.
disney xd Το Disney XD είναι ένα αμερικανικό κανάλι που στοχεύει κυρίως σε αγόρια σε προεφηβική και εφηβική ηλικία από 6 έως 15 χρονών, το πρόγραμμά του περιλαμβάνει τηλεοπτικές σειρές όπως ο Φινέας και Φερμπ, Ράντι Κάνιγκχαμ - ένας έφηβος νίντζα κτλ.
 
Γενικού Ενδιαφέροντος
Το World Fashion κανάλι είναι ένα 24ωρο κανάλι με αφιερώματα στη μόδα, την περιποίηση, το στυλ και τη ψυχαγωγία. Ιδρύθηκε το 2003 και από το 2005 μεταδίδεται διεθνώς από την πόλη του φωτός και πρωτεύουσα της μόδας, το Παρίσι, ενώ εδρεύει στην Ιταλία και τη Ρωσία. Προβάλλει δημοφιλείς επιδείξεις μόδας από παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές, δίνει στιλιστικές συμβουλές, ενημερώνει για τάσεις της μόδας και συνεργάζεται με δημοφιλή μοντέλα και οίκους μόδας.
To Food Network ασχολείται με τον κόσμο της γαστρονομίας και υιοθετεί μια φρέσκια προσέγγιση για το είδος. Μεταδίδει ενδιαφέροντα προγράμματα, συνδυάζοντας την ψυχαγωγία και νέες ιδέες που θα εμπνεύσουν τους λάτρεις της καλής κουζίνας.
Το κανάλι Trace Sports προσθέτει στην αθλητική ψυχαγωγία των συνδρομητών της Cytavision εκπέμποντας 24 ώρες το 24ωρο περιεχόμενο που αφορά τις ζωές κορυφαίων αθλητικών δημοσιοτήτων όπως ο Lionel Messi, o Cristiano Ronaldo, o Thierry Henry, o Zinedine Zidane, o Juergen Klinsmann, o Michael Schumacher, o Alessandro Del Piero και πολλών άλλων.

 

Ειδησεογραφικά
euronews Το EuroNews είναι 24ωρο ειδησεογραφικό κανάλι και μεταδίδεται στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα. Το κανάλι παρέχει συνολική και σφαιρική ειδησεογραφική ενημέρωση (πολιτική, οικονομικά, αθλητικά, πολιτισμός, Ευρωπαϊκά θέματα, καιρός κλπ.) κάθε 30 λεπτά.**
bloomberg Παρουσιάζει ειδήσεις σε περισσότερο από 200 εκατομμύρια σπίτια και επιχειρήσεις παγκοσμίως. Προσφέρει μοναδική κάλυψη για την παγκόσμια αγορά στο χώρο των επιχειρήσεων, της παγκόσμιας οικονομίας και πολιτικής.
rt Το RT είναι ένα αγγλόφωνο ειδησεογραφικό κανάλι παγκόσμιας εμβέλειας που εκπέμπει από τη Μόσχα και την Ουάσινγκτον σε πάνω από 100 χώρες και στις πέντε ηπείρους. Τα νέα του RT καλύπτουν όλα τα μείζονα πολιτικά, οικονομικά και πολιτιστικά θέματα των καιρών μας με περαιτέρω αναλύσεις, σχόλια και απόψεις για τους τηλεθεατές που δεν αρκούνται στην ''πρώτη ανάγνωση'' των γεγονότων.
france24 Το France24 είναι ένα από τα μεγαλύτερα και εγκυρότερα ευρωπαϊκά ειδησεογραφικά κανάλια στον κόσμο. Εκπέμπει 24 ώρες το 24ωρο στην γαλλική γλώσσα, μεταδίδοντας δελτία ειδήσεων κάθε ημίωρο, ενώ το υπόλοιπο πρόγραμμα απαρτίζεται από εκπομπές που καλύπτουν όλους τους τομείς όπως ειδήσεις, οικονομία, πολιτισμός, αθλητικά και καιρός.
skynews Το Sky News είναι 24ωρο ειδησεογραφικό κανάλι με βάση στην Αγγλία. Το κανάλι παρέχει συνεχόμενα ειδήσεις συμπεριλαμβανομένων των τελευταίων έκτακτων γεγονότων.

 

Αθλητικά
cytavision sports Κανάλι αθλητικών που θα μεταδίδει αγώνες από το κυπριακό πρωτάθλημα τις ημέρες και ώρες που υπάρχει κάποιος αγώνας. Τις υπόλοιπες ημέρες και ώρες θα υπάρχει ενημερωτική κάρτα σχετικά με τον επόμενο αγώνα

 

Ενηλίκων
blue hustler Κανάλι ενηλίκων.

 

Σειρές/Ψυχαγωγία
fox Το FOX είναι ένα από τα δημοφιλέστερα συνδρομητικά κανάλια των ΗΠΑ αλλά και διεθνώς. Το κανάλι, ιδιοκτησίας της Fox International Channels, απευθύνεται σε ένα δυναμικό κοινό που εκτιμά, απολαμβάνει και διασκεδάζει με την καθαρόαιμη, απόλυτη ψυχαγωγία!*
fox life Το FOXlife παρουσιάζει ένα μείγμα από διεθνείς παραγωγές σειρών και ενημέρωσης από το Hollywood, με γνώμονα πάντα τις τοπικές ανάγκες αλλά και την ψυχαγωγία του τηλεοπτικού κοινού. Σειρές πρώτης προβολής όπως κωμωδίες, σειρές μυθοπλασίας, δραματικές σειρές, reality & lifestyle συνιστούν το πρόγραμμά του, το οποίο περιλαμβάνει τα πιο επιτυχημένα τηλεοπτικά προγράμματα διεθνώς, όπως Grey’s Anatomy, Modern Family, Castle, Scandal, Once Upon a Time, Jamie’s 15 Minute Meals.*

 

Περιγραφή Καναλιών Πρόσθετου Πακέτου Ενηλίκων
dorcel tv Κανάλια ενηλίκων.
Περιορισμός πρόσβασης στα άτομα που ο χρήστης επιθυμεί ακολουθώντας τις οδηγίες για “γονικό έλεγχο”.
hustler tv
daring tv

 

* Με ελληνικούς υπότιτλους
** Μεταγλωττισμένο

Τηλεφωνία

Υπηρεσία Μηνιαίο Πάγιο
2ος Τηλεφωνικός Αριθμός 10,79€

 

 

Internet

Δυνατότητα παροχής από 1 έως και 16 Στατικές IP Διευθύνσεις (Static IP), μόνο από 6,05€/μήνα

Αριθμός Στατικών Δ/σεων Μηνιαίο Πάγιο
1 Στατική Δ/νση IP 6,05€
8 Στατικές Δ/νσεις IP 11,09€
16 Στατικές Δ/νσεις IP 16,13€

 

Πρόσθετες υπηρεσίες Internet

Υπηρεσία Μηνιαίο Πάγιο
Επιπλέον 1 e-mail (200MB) 1,61€
Επιπλέον Χώρος Φιλοξενίας 50MB 1,61€
100MB 2,62€
200MB 4,64€
500MB 8,67€
1GB 12,70€

 
Πρόσθετες εγγραφές στη DNS ζώνη 0,40€
Επιπλέον χωρητικότητα 1GB για λογαριασμούς e-mail
(μόνο με επιλογή υπηρεσίας Domain Name)
2,62€

 

Όλες οι τιμές είναι τελικές και συμπεριλαμβάνουν τον Φ.Π.Α 24%.

Τηλεφωνία

Υπηρεσία Μηνιαίο Πάγιο
2ος Τηλεφωνικός Αριθμός 10,79€

 

 

Internet

Δυνατότητα παροχής από 1 έως και 16 Στατικές IP Διευθύνσεις (Static IP), μόνο από 6,05€/μήνα

Αριθμός Στατικών Δ/σεων Μηνιαίο Πάγιο
1 Στατική Δ/νση IP 6,05€
8 Στατικές Δ/νσεις IP 11,09€
16 Στατικές Δ/νσεις IP 16,13€

 

Πρόσθετες υπηρεσίες Internet

Υπηρεσία Μηνιαίο Πάγιο
Επιπλέον 1 e-mail (200MB) 1,61€
Επιπλέον Χώρος Φιλοξενίας 50MB 1,61€
100MB 2,62€
200MB 4,64€
500MB 8,67€
1GB 12,70€

 
Πρόσθετες εγγραφές στη DNS ζώνη 0,40€
Επιπλέον χωρητικότητα 1GB για λογαριασμούς e-mail
(μόνο με επιλογή υπηρεσίας Domain Name)
2,62€

 

Όλες οι τιμές είναι τελικές και συμπεριλαμβάνουν τον Φ.Π.Α 24%.